Laten plaatsen

Wij zijn erkend plaatser van Williams & Moto GP ceramic coats. Onze mensen zijn professioneel opgeleid in het plaatsen van deze coating

Dit kan op verplaatsing bij u garagehouder of in onze werkplaats te Westmeerbeek; Corbeillestraat 87/89.

 

In 2009 heeft Williams, Moto GP de eerste generatie ceramic coat op de markt gezet. Deze coating is speciaal ontwikkeld door de mensen achter het Williams F1 team met als paradepaardje top F1 rijder Nigel Mansell, die het product vertegenwoordigd. Na uitvoerig testen werd duidelijk dat de coating een dermate duurzaam lakbeschermingsproduct was. Na uitvoerig testen met andere vergelijkbare coatings kwam Williams ceramic coat steeds als eerste uit de test.

Na innovatie is voor de nieuwste versie van ceramic coat de garantie bepaald tot op 5 jaar.

Veelgestelde vragen

Voordelen behandeling

  • Geen speciale behandelingen nodig achteraf ( geen extra kosten)
  • Ook een behandeling mogelijk voor het interieur van de wagen(optie); zetels,bekleding
  • Optimale glans behouding
  • Wagen is makkelijker te wassen; vogelpoep, dode insecten,… gaan er makkelijker af
  • Water loopt er zo af, droogt beter
  • Wordt overal aangebracht op de buitenkant van je wagen ook de ruiten(behalve die met ruitenwisser), velgen,rubbers,uitlaat…
  • De lak wordt krasbestendiger
  • Wagen blijft langer schoon; vuil hecht zich niet zo snel

 

Hoe vaak moet ik mijn auto/moto wassen of in de was zetten?

U hoeft uw auto/moto alleen maar te wassen met een oplossing van water en milde zeep/autoshampoo (geen afwasmiddel). Voor een optimaal resultaat gebruik de Williams car wash & wax shampoo of voor je moto de MotoGP wash & shine. Andere behandelingen zoals het waxen van je wagen/moto zijn na de behandeling niet nodig.

 

Kan ik met de auto door een wasstraat?

De wasstraat heeft geen gevolgen voor de verzegeling van de autolak. Een simpele was- en droogbeurt volstaat. Hoewel Ceramic Coat harder is dan autolak, is het niet krasbestendig. Een wasstraat kan evt. krassen veroorzaken door slechte borstels of zand in de borstels.

 

Kan ik een willekeurig merk autoshampoo verwijderen?

Dat kan, toch raden we je aan om de Williams car wash & wax shampoo te gebruiken voor een optimaal resultaat. Of voor je moto de MotoGP wash & shine.

 

Moet ik mijn auto/moto in geval van carrosserieschade opnieuw laten behandelen met Williams Ceramic Coat?

In geval van aanrijdingsschade is het noodzakelijk voor de garantie een nieuwe coating aan te brengen. De schadehersteller zal de kosten van een nieuwe coating in zijn schadecalculatie meenemen en doorgeven aan de verzekeringsmaatschappij als onderdeel van uw schadeclaim.