Ons product

Ceramic coat – Lakbescherming

Ceramic Coat kan worden aangebracht op uw auto en geeft een uiterst duurzame, kristalheldere finish die uw autolak beschermt tegen schadelijke stoffen.

 

Na een Ceramic Coat behandeling is de coating gegarandeerd zolang u eigenaar bent van de auto. uw auto in de was/wax zetten hoeft niet meer. Bij veel andere lakbeschermingsproducten is het regelmatig wassen met een dure “enhancer” (middel om de glans te reactiveren) de enige manier om de glans te behouden meer nodig. Om de lifetime garantie te behouden hoeft u enkel na behandeling eens per 5 jaar langs de verkopende dealer te gaan voor een controle.

 

Zonder Ceramic Coat lakbescherming kan na verloop van tijd de autolak dof worden en verkleuren bij blootstelling aan luchtverontreinigende stoffen en zware chemicaliën van de wasstraat. De autolak zal geleidelijk doffer worden en de poriën steeds groter waardoor het schoonmaken en wassen van de auto steeds moeilijker wordt.

Voordelen van Ceramic Coat Lakbescherming

Uiterlijk

Beschermt en vergezelt de glans van alle gespoten delen en zorgt ervoor dat uw auto er aantrekkelijker uitziet als het tijd is om te verkopen.

Bespaart tijd en geld

U hoeft uw auto niet langer te polijsten. Ceramic Coat heeft een actieve basisstof dat vuil afstoot en het schoonmaken van uw auto makkelijker en sneller maakt.

Coating exterieur

Ceramic Coat hecht zich aan de poriën van autolak, lichtmetalenvelgen, bumpers en glas*. Ceramic Coat vormt een duurzame, kristalheldere beschermlaag met een hoogglansfinish. De originele glans blijft vergezeld onder de coating. Bescherm je voertuig tegen vogelpoep, boomhars, externe zure invloeden, agressieve carwash chemicaliën en alledaagse verwering zoals UV-licht en vorst.

 

* Niet geschikt voor voor voorruit of achterruit

Coating interieur

Om het interieur van uw auto te beschermen kunt u het laten behandelen met Ceramic Coat Fabric Protector. Dit product bedekt de vezels van de stof met een filmlaag die uw autobekleding beschermt tegen alledaagse vlekken. Deze film voorkomt dat warme en koude dranken, etensresten en vuil de bekleding binnendringen. Ze blijven op de bekleding liggen waardoor behandelde oppervlakken makkelijk kunnen worden schoongeveegd.

 

Fabric Protector is:

  • Hypo-allergeen
  • Milieuvriendelijk
  • Spray-flacon (geen spuitbus)
  • Veilig in gebruik

 

Leather Protector

Uw leren autobekleding kunt u door uw dealer laten behandelen met Leather Protector. Deze formule die zowel voedt als beschermt, zorgt ervoor dat uw leren bekleding soepel blijft en voorkomt uitdroging.

Keramische coating moto’s en bromfietsen

U kan bij ons ook terecht voor een keramische coating voor uw moto en bromfiets van Moto GP. Deze coating werkt identiek hetzelfde en is van dezelfde makkelijk als de keramische coating van Williams.